БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАГЛОСТ! Бизнесмен разруши стъпала на училище за да отвори казиното си!

На вниманието на всички отговорни институции в България!

Ще продължители да спите докато местни феодали развяват безобразията си пред очите ни?!

Бизнесменът Асен Палов от Кирково потресе всички граждани в общината, след като тази нощ срути с багер пътека от стълби водеща към местното училище!Повод за безумието е желанието на Палов да пусне в работен оборот новата си игрална хазартна зала, намираща се точно срещу местното училище.

По закон всяка подобна зала трябва да се намира на поне 300 метра отстояние от всяко учебно заведение. Тъй като преди дни обаче пред входа на училището бе изградена пешеходна пътека, на чийто друг край се намира комарджийницата на Палов, за да спаси пошлия си проекто-бизнес местния дерибей срути стълбите водещи към ичилището на общината.

Шефовете на Полицията и КАТ в община Кирково, както и кметът, които са за запазване на пешеходната пътека, обаче са напълно безпомощни срещу наглите своеволия на локалния феодал. „Той си прави каквото иска! Никой не може да му се опъне“, коментира безпомощна майка, безобразията от тази нощ. „Призоваваме всички отговорни институции да влязат в ролята си и да изпълнят ангажиментите си към закона и обществото. Ако нищо не може да бъде направено, то тогава по-добре да я закрием тази държава!“, коментира пред медии служител от общината. Така че, очакваме спешно да се самосезират министърът на образованието, министърът на благоустройството, както и всички отговорни директори в Полиция, КАТ и Държваната комисия по хазарт!

Източник: BIG5.bg