Битата като куче камериерка Диана: Чужденците се държат с нас, като второ качество хора

„Аз съм във фоайето, стоя и оглеждам това, което трябва да се свърши, да се почисти. Виждам го, че се движи с куфара, застава на разстояние 1 метър от мен и почва да ми говори тихо, каза ми само една дума на английска и в следващия момент ме рита като футболна топка“.

Тази кошмарна изповед направи Диана Петкова – камериерката, ритната като куче в хотел в „Слънчев бряг“ от подивелия швед Ралф, предаде БЛИЦ.

„След това съм загубила съзнание. Аз го превъзхождам по всички линии, те се държат с нас като втора ръка хора, това е публична тайна“, разказва още жената пред Нова телевизия.

Припомняме, че самият швед се разциври в съда, че не може да спи и яде и пожела да не го пращат в затвора.

От своя страна шведите побесняха и реагираха остро на постъпката на техния сънародник. Те пожелаха той да бъде вързан за дърво, изнасилен с бухалка и изгорен с бензинова горелка!

Във вестник 24 часа коментират, че тъй като шведът е с чисто съдебно минало, а нанесената телесна повреда се води лека, незастрашаваща живота, той няма как да бъде осъден ефективно, коментират юристи. Най-вероятното наказание за чужденеца ще бъде глоба, която е в размер от 1000 до 5000 лв., обясняват запознати.