Бивш служител на ДАНС: Тази мафия, оглавявана от Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива

На върха имаме един крадец, около него имаме крадци във всички институции, целият държавен ориентиран бизнес, който го е сложил на хранилка.

Ние стоим и си траем, трябва да се радикализираме, трябва да излезем и да покажем, че тази държава е на българския народ.

Тази мафия, оглавявана от такива като Бойко Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива. Трябва да сме изключително много наивни, за да търпим да продължава това нещо, да търпим в XXI век, ти да нямаш, да не могат да ти подсигурят адекватна своевременна медицинска помощ, при условие, че си плащаш осигуровките.

Това каза бившият служител на ДАНС Росен Миленов в „Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Насреща имаме прости, нагли и алчни мутри. Нямаме хора. Ако имахме хора, те щяха да го разберат. Всички сме виновни. Едните са виновни заради единните действия, такива като Борисов и неговата кохорта там, които крадат. Другите са винови заради пасивността си, че през нашите очи позволиха всичко това да се случи. Да се разбие обществото, да се прогонят младите в чужбина, защото не могат да намерят реализация в тази зависима бандитска държава, нашите пенсионери да получават жълти стотинки, защото 40 години са бъхтили, каза още Росен Миленов.

Източник: Petel.bg