БОЕЦ съди НАП за прикриването на хората, източили 16 млрд. лв. ДДС

На 02.07.2018 г. е делото на БОЕЦ срещу НАП в Административен съд – София град заради отказа им да им предоставят имената на фирмите, източили 16-те милиарда ДДС.

Междувременно и прокуратурата отказа да образува проверка по сигнала на БОЕЦ за източените 16 милиарда ДДС. Спорерд Цацаров, Гешев и компания „не са на лице никакви данни за осъществен състав на престъпление от общ характер, поради което не следва да бъде извършена и проверка!“

През март БОЕЦ огласихме официална информация получена по ЗДОИ от НАП, според която за последните 17 години несъбраното ДДС установено с влезли в сила ревизионни актове на НАП е в размер на над 16.2 МИЛИАРДА ЛЕВА, като в огромната си част тези пари са обявени за несъбираме и отписани. Това са милиарди откраднати от джобовете на всеки българин, пишат от БОЕЦ във Фейсбук.

Повод за тези ни действия бе едно интервю на следовател Бойко Атанасов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромният размер на измамите с ДДС и сключените споразумения от страна на прокуратурата с организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС. Седмици след това Люба Кулезич бе свалена от ефир, телевизията бе купена (продадена) и смачкана, а срещу следовател Бойко Атанасов бяха образувани три дисциплинарни производства.

Репресиите срещу него започнаха след като в интервю за Биволъ той разкри съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата! Това е ясен знак, че темата за източените милиарди, шпицкомандите и споразуменията на прокуратурата е болезнена и опасна за управляващата ни мафия! Лично прокурор Гешев, настоящ шеф на Специализираната прокуратура е участвал в схемите за сключване на тези „срамни“, според следовател Атанасов споразумения. Същият този Гешев и подчиненото му звено в прокуратурата ОТКАЗАХА да образуват проверка по сигнала на БОЕЦ! Няма как да разследват сами себе си! Същият този Гешев преди дни бе предложен от Сотир Цацаров за зам.-главен прокурор! Мафията награждава слугите си.

До момента знаем едно – 16 МИЛИАРДА ги няма, прокуратурата се споразумява с престъпниците, източили милиардите и отказва да разследва къде, как и кой е източил бюджета на държавата! Това е най-грандиозният и срамен грабеж в новата история на България, а прокуратурата и всички останали институции, подвластни на мафията, не видяха данни за извършено престъпление. Тези милиарди са одрани от гърба на всеки българин!

Делата и битката срещу мафията са скъпо и тежко начинание, но БОЕЦ винаги водим битките си до край! Сега продължаваме битката за Истината и справедливост в съда!, посочват от БОЕЦ.

Делото е от 10 часа, с номер 4788/2018, второ отделение, 48 състав.

Източник: Фрог нюз