Бойко, а теб кой и кога ще разследва? Прокуди милиони българи от родината им, разсипа държавата

„Бой по всички“ казваш ти, Буда и хвалиш прокуратурата?! А по Пеевски, а по Павлова, Московски, Цветанов, Златев, Минев и останалите ти съучастници, за тях „бой“ НЯМА, А?!

И в какво се състои „боя“? Проверки, шум, мъгла и след две години – НЕВИННИ! Познато нали? Цветанов невинен, Братко невинен, Масларова невинна, Бисеров невинен…

Този филм сме го гледали. Или понеже кученцето ти(по скоро морж) Цацаров настъпи мотиката, сега играем театър за заблуда на народа и отклоняване на вниманието от поредният скандал?

А ТЕБ КОЙ И КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВА?

За продажбата на Булгартабак, за контрабандата на цигари и каптагон, за умишлено загубеното дело за Белене, за Яневагейт, за ало, Ваньо, за външният дълг, за грабежа и съсипията на държавата?

За това, че сме на 109-то място по свобода на словото? За това, че сме най-корумпираната държава в Европа? За това , че сме най-бедният, болен и изчезващ народ в Европа? За това, че прокуди милион и половина българи от родината им? За грабежа на милиарди от еврофондовете? За съсипията на общините? За това, че превърна държавата в кочина?

За тези престъпления възмездие ще има. И Цацаров няма да те спаси, защото ще е до теб на подсъдимата скамейка. И аз ще бъда там и ще видя това. Имаш думата ми.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук