Бойко Борисов БОЙКОтира Българската Коледа

Ето, това е новината, която тази вечер трябва да тръгне по всички тв и електронни он лайн издания.

Ако живеехме в страна с поносима свобода на словото, разбира се. Да, ама не, както казваше бай Петко Бочаров.

Лидерът на ГЕРБ и министър-председател на страната, която след седмица поема европредседателството, грубо и умишлено бойкотира една хуманна инициатива, целяща събиране на средства за страдащите деца на България. Изтъкнатият международник, лидерът на Балканите, Негово Превъзходителство лиши с присъствието си поредното издания на Българската Коледа. А трябваше да седне до президента. Така, както от едната му страна бе седнала председателката на парламента. Патриарх Неофит замести Борисов до ген. Радев, сякаш за да подскаже че Светиня Му е над тези земни несгоди – проблемите на децата ни. Причината е ясна – това е инициатива на президента.

Ето защо светлините на прожекторите нямаше да осветят Борисов. А той такива неща не си позволява. Ето защо отсега предлагам хората на Любо Нейков от Dream Team Production да се замислят за промяна в сценария за догодина. В програмата на празничния концерт трябва да включат мач на Бистришките тигри. На тяхното острие се възлага ключова рола в сюжета – биене на дузпа. Ударът ще се изпълни толкова пъти, колко е нужно, за да бъде вкаран гол.

Ето как една такава сценична изява на Борисов ще накара няколкостотин хилядната армия от държавни и общински служители в България да пускат толкова sms-и, колкото пъти Баце изпълнява дузпи. Идеята давам безплатно, пък Любо Нейков ако е човек, ще почерпи…

Владимир Танев, Фейсбук