Бойко, като убиеш Босия, направи му паметник и му резни лентичката

Бойко, като убиеш Босия, направи му паметник и му резни лентичката.

Пари запаметника веми по някоя европейска програма, че парите на държавата са нужни за охрана на Пеевски.

И на паметника да пише “ Тук лежи един от последните българи и аз , Бойко Борисов му взех живота за да запазя властта си и да продължа да грабя умиращото стадо останало по земите български“. И викни Московски да ти държи лентичката. И Караянчева викни да хвърли шепа пръст, ще и отива. И китки и внци да сложите, купени с партийната субсидия, платена от стадото. И реч една дръпни за западните Балкани и как нямаш къща в Барселона. Ще е уместно.

И да почерпиш, Бойко, че ти се е махнал от главата. Както двата милиона българи, дето прокуди от родината им, както си пожела и за майките на деца с увреждания.
И да ти кажа, Бойко, още шестима българи обявиха гладна стачка в подкрепа на Босия. Така че, цяло гробище подготви и си наточи ножицата. За лентички за смърт.

А на все още живите и будни българи ще кажа, не ни трябват милиони, няколко хиляди българи са достатъчни за да излезем и изринем злото, което ни убива и играе хоро на гобовете ни. Няколко хиляди българи, осъзнаващи нуждата от действия и запазили любовта си към род и Родина и стремежа си към свобода и справедливост.

Събирайте се и преодолейте различията си, осъзнайте, че силата ни е в солидарността. Нека първо спечелим битката срещу мафията, после ще се делим и редим всичко останало.

БОЕЦ водим тази битка. Свържете се с нас.

Сили за теб, бачо Кольо!

Лидерът на БОЕЦ Георг Борисов Георгиев, Фейсбук