Бойко преди 1 год.: „Във всяко село – полицай“ – след 1 год. гласуваха: „Във всяко село – мутра“

ПОМНИТЕ ЛИ?

„Във всяко село – полицай“ – обещаваше предизборно Бойко Борисов само преди една година.

„Във всяко село – мутра“ гласуваха една година по-късно депутатите Му в парламента Му.

Отговора на въпроса, защо се случва това, ще откриете в този материал, публикуван от мен на страницата на БОЕЦ преди две години! Мафиотизацията на властта води до мутризация на държавата! Страх тресе кочината!

Бойко, как без пари си направил ГЕРБ?

Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така , както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров?Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии и пловдивчани, и видинлии!

Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати! А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата!

Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати , за да ги плюе вечер. А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място – 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009г, още си плаща кредита с който ти финансира „безплатната“ кампания!

А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с „шесте нули“ ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше „актива“ по места ? Питай го кой е плащал.Този боклук е прибрал от бизнеса повече пари от НАП! Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото са давали пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти са тъпчели парите по джобовете си , без документи и отчети!

Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски, Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! Питай и Вальо Златев, и Цветан Василев, и Цеко Минев, и ТИМ-аджиите питай, и Стоичков го питай, а и Слави може да те подсети, колко „безплатен“ е бил ГЕРБ. ПРЕЗ 2009г. ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А от къде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и … се оказахме ние разследваните!

За съжаление „безплатно“ няма и народа плати жестока цена за твоето твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние. Дори престоя ти в затвора пак ние ще платим. Но това ще го платя с удоволствие и се надявам да го плащам дълго!“

Вече само с рекет и пари този народ не можеш да го контролираш, ще трябва и мутрите да ти крепят властта и да ти „печелят“ изборите,а? „Като не става със заплахи и пари, става с бой“ си мислкиш ти, ама накрая боя ще го отнесеш ти и нито парите ти, ното НСО, или копоите на Цветанов ще те опазят. Нито теб, нито престъпната ти власт! Идва Видовден!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук