Бойко, ти или си полудял, или ни мислиш за аборигени! Нямало корупция, нямало бедност!?

Бойко, ти или си полудял, или ни мислиш за аборигени!

КОНТРАБАНДА НЯМА! КОРУПЦИЯ НЯМА! ПРЕСТЪПНОСТ НЯМА! БЕДНОСТ НЯМА!

Същото говореше и Тодор Живков преди 1989г., а после се оказа, че и контрабандата, и корупцията, и наркотрафика, и трафика на оръжие, и мизерията са били държавна политика. То и сега така. Когато Борисов ви говори, че се е преборил с контрабандата, задайте си един, единствен въпрос.

ЗА КОЛКО АРЕСТУВАНИ И ОСЪДЕНИ КОНТРАБАНДИСТИ СТЕ ЧУЛИ? А?

Лично аз, като се замисля за последните десетилетия съм чул за една голяма акция срещу контрабандата на цигари и разкрита нелегална фабрика за цигари. И това е от далечната 1995г. Става дума, ако си спомняте за нелегалната фабрика в Крайморие, собственост на фирма „Тео Интернационал’, в която са съдружниции Емил Райков, Румен Николов –Пашата, Ангел Бончев, БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и бившата му половинка Цветелина Бориславова. (виж Биволъ) От тогава е явно опита на Буда в „борбата с контрабандата на цигари”.

Опита му продължава и след като с Пеевски получиха дялове в Булгартабак.
За незапознатите ще разясня, че контрабандата бива два вида. „Вътрешна’ контрабанда, когато на вътрешният пазар се продават нелегални стоки и „външна” , когато от България се изнасят нелегално стоки. Буда и Пеевски заложиха на второто. В страната имаха интерес да трупат милиони през легалната продажба на цигари, чрез нелегалното си участие в Булгартабак. Чувам, че днес Бойко обяснил, че търсели „контрабандата” по кофите за боклук из градовете български. Бойко, или си полудял, или ни мислиш за аборигени! Контрабандата я търси не в боклукчийските кофи, а в контейнерите на авера ти Пеевски, които излизат от Булгартабак и заминават по каналите през Турция, Македония и Албания, за Сирия и Ирак. Там, в техните кофи за боклук е твоята контрабанда!

ТАЗИ КОНТРАБАНДА влезе в полезрението на турските служби, на ЦРУ и Интерпол и именно за техните доклади Цацаров се прави на луд и не иска да признае. А с докладите чуждите служби са запознали и своите правителства.И как мислиш, Бойко, като отидеш в Брюксел и разкажеш за „успехите си” в борбата с контрабандата и как я търсиш по кофите за боклук, някой ще ти повярва ли? Или и тях мислиш за аборигени?

И за финал, Бойко, да ти кажа. Корупция и контрабанда са две различни неща. В теб те са неразривно свързани, но иначе са различни неща.

Контрабанда е , когато Шиши изнася нелегално цигари за Сирия и Ирак и държавата губи милиаради.

Корупция е , когато на теб разни хорица (като кмета на Септември например) ти носят едни куфарчета на 17-ят етаж в малкото НДК за да им минават безнаказано далаверите, от което държавата пак губи милиарди.

А борба с корупцията и контрабандата е, когато ви изринем от властта и отидете при бай Ставри да му разказвате за „успехите си“. БОЕЦ водим тази битка и ще я доведем до край.

Нещо неразбрано?

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук