Бойко, ти ненормален ли си, или мислиш хората за аборигени и малоумни?!

Бойко, ти ненормален ли си, или мислиш хората за аборигени и малоумни?!

„Демокрацията не допуска насилие“ , заяви Буда след побоя над депутати в македонският парламент и защити управляващата мафия в Македония. Тези думи казани от този човек звучат като гавра с демокрацията и с паметта на българите. Ще припомня няколко факта.

Бойко Борисов става член на БКП в пълнолетна възраст, в пълно съзнание и по собствено желание. Става член на обявената за престъпна организация партия , чиито слоган е „С кръв сме взели тази власт и с кръв ще я дадем“.

Борисов е член на партията, отговорна за смъртта на десетки хиляди българи, убити без съд и присъда заради политическите си възгледи и вярата им. Партията избила стотици свещеници, хиляди учители и студенти и изселва и интернира стотици хиляди българи. По времето през което Борисов членува в тази престъпна организация , тя сменя насилствено имената на стотици хиляди български граждани, процес в който Борисов взима пряко участие.

След 1989г. Борисов продължава своят път и напуска МВР заради любимата му партия. И замества членството си в БКП с членството си в СИК, друга престъпна организация създадена от ДС на БКП, известна с престъпната си дейност – рекет, изнудване, разпространение на наркотици и показни убийства.

И този човек говори за ДЕМОКРАЦИЯ И НЕНАСИЛИЕ?

А помните ли как самият той през 2103г. призоваваше за „незабавно сваляне на правителството на Орешарски“? И сам призна, че бил пращал и „дърпал“ хората си от протестите. Относно това искам да поясня , за да е ясно, Борисов и ГЕРБ плащаха и поддържаха протестите (пряк свидетел съм как Борисов лично даваше пари на хора за това) с единствената цел и задача, да не допуснат реалното сваляне на Орешарски, а да кротят протестите и да играят театър пред народа, докато се реализира плана на Борисов, Доган и Пеевски за фалит на КТБ.

Умишленият фалит на една банка и грабежа на милиарди на гърба на най-бедният народ в Европа е несравнимо по голямо насилие от това да се шамаросат няколко депутата. Но, за Буда това не е проблем. НЯМА по голямо насилие над демокрацията от липсата на справедливост и правосъдие. И това не е проблем за Буда.

Няма по голямо насилие от това милиони българи да бъдат прокудени от родината им, а останалите тук да са превърнати в най-бедната, болна, изчезваща нация в Европа.

Няма по голямо насилие от зверската корупция убиваща цял един народ и държава. И това не е проблем за Буда.

За него е проблем, да няма „насилие“ , което застрашава неговата власт. Тогава по примера на диктатора Ердоган демокрацията се превръща в щит зад който се крият и пазят подобни престъпници и всеки , който не се примирява с властта на мафията бива обвиняван, че е против демокрацията. САМО ЧЕ, в твоят случай, Буда, демокрацията крещи за насилие! Крещи за революция. А до насилие ще се стигне, защото ти и бандата ти както с кръв сте взели властта, така и с кръв ще я дадете. И в двата случая това е кръвта на народа. И от това те е страх. Страх те е , че народа ще потърси сметка за всички извършени престъпления, а всеки народ има право на това. И с право те е страх, Бойко Борисов . Хората не са малоумни, те помнят. И аз помня…

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук