Бойко, ти си патологичен лъжец и престъпник!

# „До три години ще превърна България в средноевропейска държава.“

– Бойко Борисов, на среща със представители на Световната банка в София през 2010г.

РЕЗУЛТАТ – днес България е не просто най-бедната държава в Европа, а е една тотално превзета и разядена от мафията, курупцията и мизерията страна в демографски колапс.

# „Белене е гьол пълен със жаби“ -16.03.2010г. , „Ако не започнем да строим Белене до 15 години икономиката на България ще банкрутира“ – 26.02.2011г. „НЕ, НЕ И НЕ за Белене“ – преди референдума за Белене, всичко това са думи на Бойко Борисов.

РЕЗУЛТАТ – над един милиард платени от Буда на Путин за Белене по арбитражното дело, без дори да се обжалва решението в съда и продължение на грабежа и престъплението Белене поне още десет години и поне още десет милиарда, които българите ще платят.

# „Нито лев народна пара за КТБ и истината, цялата истина за фалита на банката“ – предизборно обещание на Бойко Борисов през 2014г.

РЕЗУЛТАТ – едно от първите решения на кабинета Буда 2 е – два милиарда народна пара да бъдат платени за КТБ и в последствие е направено всичко възможно Истината за грабежа и фалита на банката да бъде заметена.Вчера (17.01.2017г.) ГЕРБ подкрепиха закона на Пеевски за „вторичното разграбване на КТБ“ за да прикрият вовеки първичното разграбване на КТБ. РЕЗУЛТАТА – Пеевски, Борисов и Цацаров, отговорните за фалита и ограбването на КТБ са на върха на държавата , а народа плаща милиардите, които те и слугите им ограбиха.

# „Във всяко село – полицай“ предизборно обещание на Бойко Борисов през февруари 2017г.

РЕЗУЛТАТА – кьорав полицай няма по селата, но полицаите получиха още сто милиона за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството.

# „Толкова ги мразя комунистите, те убиха дядо ми“ – Бойко Борисов, член на БКП пред българите в Чигако на среща през 2009г. и още „Тодор Живков е колос , който историята ще оцени по достойнство“ , и още „Готов съм да остана и при червен кабинет“ – Бойко Борисов , като главен секртетар на МВР. , и още „Аз мисля, че Тодор Живков е направил всичко за да се развие добре България…“ Бойко Борисов в интервю за руска медия през 2008г. Явно за Борисов избиването на стотици хиляди българи без съд и присъда е добро развитие за България.

# „В парламента има хора, занимаващи се с наркотрафик“ – Бойко Борисов. След подаден от БОЕЦ сигнал до ВКП , Борисов е призован за сведение и е заявил , че се бил „объркал“.

# „ДО ТРИ ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯ С КОРУПЦИЯТА“ – Бойко Борисов , вчера пред евродепутатите.

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ?!

Отстраняване от властта, съд, затвор и конфискация на имуществото за Буда, Пеевски, Цацаров и всеки участвал в разграбването на народ и държава.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук