Бойко, властта не е лененски съботник!

„Омръзна ми да ми обясняват как това или онова не може да стане!“, бил казал днес на извънредно заседание на МС Бойко в оставка. (Не успях да намеря стенограмата от това заседание, тъй като не е публикувана на сайта на МС и цитирам думите на титана по памет.) Думите му бяха адресирани по точката от дневния ред, посветена на борбата с битовата престъпност, новите патрулки и назначаването на 1000 полицаи, които щели да поемат охраната на селата. Това, разбира се, са абсолютни глупости и фантасмагории на един нездрав мозък (за ум няма как да си говорим, а мозъкът би трябвало да се възприема като мускул).

Бойко в оставка беше главен секретар на МВР. После два пъти беше и все още е премиер. И в първия, и във втория му мандат шефът на МВР (Цв. Цветанов и Р. Бъчварова) му бяха подчинени.

И аз се питам: Защо по време на тия мандати не беше направено това, за което днес ни бърбори Бойко в оставка 2?

За какво иде реч? Един тотално компрометиран тип ни залъгва с приказки, за да оправдае собствената си некадърност и несъстоятелност?! И, забележете, той ОБЕЩАВА всичко това да бъде направено, когато ни яхне за трети път!

Бойко в оставка 2 твърде некадърно имитира учителя си Тато, който също си падаше по магическата фраза „Дайте да дадем!“ и си мислеше, че така мобилизира масите, съставени от трудещи се селяни и пролетариат.

Бойко в оставка живее във фантастичните обстоятелства на някакъв Ленински съботник и мъкне въображаемата греда на властта, като си представя, че тоя плакат има някакво влияние и значение за общественото мнение и за такива тъпанари, какъвто съм и самият аз.

Бойко в оставка 2, властта не е съботник и е дело, което се упражнява през всичките дни от седмицата. Включително и в неделя.

Защо Бойко в оставка 2 пропиля и съсипа надеждите на хората с налудничавите си „управленски“ ходове? Толкова години минаха, а ти не си отиваш!

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук