Бойко всеки момент ще бъде пожертван от всичките партньори на България

Тази сутрин по едно стечение на обстоятелствата се случи да изгледам Стефан Софиянски по БТВ и слушам:

– Нова Конституция.
– Обединение да се измъкнем от дъното.
– Всички еврофондове в полза на хората.
– Хората да решават.

Всичко е ок, но изречено от устата на Софиянски ми се стори някак вулгарно и цинично, като оня виц за акито, който изтропал една мутра в средата на хола си забил му няколко клечки за зъби отгоре и в четири сутринта започнал да буди аверите си, да ходят да гледат таралежчето му.

Е ял бой мутрата заради това, но на другата сутрин му простили неговите братя мутрите понеже далаверата трябвало да продължи пък им бил нужен точно той, защото въртял бухалката здраво и никой не ставал от земята след удара му.

После се замислих за ударите, които поемам в последно време и за телефонните позвънявания с името ми само и ей така си викам тея, които се опитват да въртят бухалката в момента дали знаят, колко пъти са ме били, особено политици с власт. И че не им вярвам на политиците, защото за 28 години се уверих, че тях не ги интересуват хората, те искат славата, властта и парите, най вече парите…на хората.

Защото дори докато бяха на власт с Бойко Борисов така наречените десни, вместо да направят нещо за бизнеса и хората, те си наредиха схемите с НПО тата, които да точат държавната пара, да обслужват влизащите през границата и да доставят техни фирмички чрез обществени поръчки стоки и услуги на държавата.

Ей, затова се борят така наречените и леви и десни и патриотични партии в момента в България, защото всеки усеща, че Бойко всеки момент ще бъде пожертван от всичките партньори на България, за да запазят целостта на съюза.

И тук искам персонално, някой десен да ми прати модела на тяхната нова конституция, защото екипите с мен вече са готови с модела как държавата да се управлява от хората и как партиите от цветовете на дъгата да бъдат спрени да упражняват грабежа.

Атанас Калев