Бойкоборисовците обявяват за „комунист“ всеки нормален, протестиращ човек

С изненада прочитам този пост – и го шервам, защото е написан от сдържан по природа човек, един от най-добрите български графици, преподавател в Художествената академия.

Щом и той е могъл публично да се изрази така, положението е необратимо, пише журналистката Петя Владимирова във фейсбук, публикувайки поста на художника Велико Маринчевски (Veliko Marinchevski):

Протест и бунт, разбира се, и оставка.

Бойкоборисовците обявяват за „комунист“ всеки нормален, протестиращ човек.

Аз протестирам и искам оставки откак се пръкнаха това вредно и предишното, и по-предишното правителства на олигархията и мутрите.

Никога преди това олигархията не е била толкова осезаема, видима и силна.

И никакви постове, еврокинти, сгради, магистрали и облаги, не могат да ме отклонят от каузата. За силна България в обединена Европа (кой разбрал, разбрал).

Територията (точно определение по Комарницки) в момента е една безподобна КОЧИНА, създадена и управлявана от самозабравили се нагли, арогантни мутри, простаци, назначили неграмотни тарикати на всички нива, а грабежът е чудовищен! – през сметки и еврофондове.

Най-бедната страна в ЕС сме. По-голяма ченгеджийница не е имало дори по времето на бесепе.

Поддържана е една отвратителна 1-милионна администрация-електорат, некадърна и мързелива, лапаща бонуси. Уреждането на свои хора навсякъде, е като „добро утро“ . Всичко точи и източва откъдето и каквото може. Вопиюща неграмотност и гранд корупция. Няма закони, няма правила. Честността и нормалността биват обявявани за врагове, системно мачкани и убивани.

Крайно време е тази власт да умре. Плашилото „искате да дойде бесепе и депесе на власт“ го свалете, и го занесете на Вальо Златев и Пеевски, да го предадат на Бойко, когато ще играят реванш на карти у бункера къде Банкя…

Оставка.

П. П. Карам Мазда (на старо) и постигам всичко с талант и собствени усилия. (Щото тия наглите и към това посягат…и ме пишат комунист…)

Източник: BIG5