Борисов е изплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се може повече да бави. Това е агония

Бойко Борисов е изплашен!

Прави всички унизителни ходове, колкото се може повече да бави.

Включително и това унизително отиване при Ердоган.

Това каза по 7/8 ТВ журналистът Иван Гарелов.

Това е падението. Той мисли, че държи положението. Това е агония. Мъчи са още малко да бъде посрещан. Това е агония, която в личен план не бих се занимавал.  Но той повлича всички от неговата партия. Това ще се отрази на всички, които искат да скъсат пъпната връв с него. Ако това продължи още седмица, ще стане прекалено.

Той няма ходове. Накъдето и да погледнеш, неговата кариера е убита. Това е безнадеждни опити да си още малко на гребена на вълната. Той се страхува лично, персонално за себе си. Властта му е необходима, за да не бъде съден и преследван. За нас е срамно ,че трябва да търпим още това нещо.

Той е човек без идеология. Не блести със знания. Разчита на харизма. На европейската среща според мен гледаха на него като на клоун. Той им беше изгоден. ЕС не са избили този срам, че той превърна нашия водач в едва ли не в европейски лидер. На служебния кабинет поставям оценка 5, 5. Аз съм доволен. Имаше един-двама министри, които много работеха.

Според мен трябва да има още едни избори.  Няма да бъде лесно в изглаждане на интересите на трите партии на протеста. Много различни амбиции има опасност да се доразвият.

Източник: Фрог нюз