Борисов: БСП са като кукувици в момента! Те си търсят къде да снесат по едно яйце някъде

Битката в момента, ако има битка, тя е между ГЕРБ и ДПС в смесените райони.

БСП ги няма.

Тя битката в София е завършила преди да започне. Г-жа Манолова няма група.

Аз като станах кмет на София, станах кмет без общински съветници. А общинските съветници взимат решения. Ама аз тогава бях толкова силен, че те не можеха да се противят. С тези групи от общински съветници, които ги има, как ще работи г-жа Манолова?, коментира Бойко Борисов в ефира на бТВ.

Аз никога не предопределям резултата. Нито съм врачка, нито съм оракул. Така отговори премиерът на въпрос в студиото на бТВ дали е възможно Мая Манолова да спечели изборите за София.

Но само си представете, ако стане така – най-голямата група в местния съвет е на ГЕРБ. Как ще си направи бюджета?! Как ще си реши проблемите, ако иска да ги решава. А такива глупости и обиди хвърля срещу мене, че си мисля, че тогава пак ще подвие опашка и ще дойде да каже: „Айде, каквото било – било, айде сега да си работим пак заедно“, коментира Борисов.

БСП са като кукувици в момента! Те си търсят къде да снесат по едно яйце някъде и застават настрани. Ако бие това яйчице на изборите, хоп, БСП идва при нето и вика „ние сме куковиците“. Ако не бие: „ааа, ние нямаме нищо общо с нея“. Може ли да си партия и да нямаш кандидат за София. Ами загуби достойно! Поздрави победителя!, коментира той.

С Манолова се чувахме много, но когато излезе и каза, че държавата я репресирала, голяма глупост изговори. Това не мога да го … Ще реши задръстванията в София – как?, коментира Борисов.

Източник: Petel.bg