Борисов: Добре, че ни оставиха живи. Те са деветосептемврийци. Те са правили, тези хора, лагерите. Те са хвърляли на прасетата хората

Тотален хаос. В чужбина е кражбата на века. Добре, че ни оставиха живи!

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов след като гласува в Банкя.

Преди да упражни правото си на глас той се спря пред секцията и се здрависа с част от хората от събралото се множество.

А в самата секция Борисов претърпя и критика. Членка на комисията му се скара, че е без маска. На тази ѝ реплика той ѝ каза, че няма. А тя пак го нахока, че маските са задължителни на закрито. „Ааа не, нали не ги искаха и ги гориха по площадите”, отговори Борисов и отиде пред машината да гласува.

Той поиска от секционната комисия в Банкя след изборния ден да преброят и квитанциите от машините, защото можело да има измами.

„Гласувах за единствената демократична партия, защото това, което доживя Европа да види, е избори по Венецуелски, по Мадурски.

„Тотален хаос е в страната, а в чужбина е кражбата на века! Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега от Бурса ни се обаждат, от Одрин, чудо голямо е!“, изрази възмущението си Борисов.

Той обясни, че в чужбина машини се манипулират от мними специалисти. „Хаосът, който създадоха е видим. С часове висят хората по опашките“, обясни той.

Борисов остро разкритикува ЦИК, която свикала заседание чак в 9.00 часа, три часа след като изборният ден започнал с толкова много нарушения

„ЦИК спи. Хората почнаха в 7 работа, на тях в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби – спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален хаос!“, разгневи се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов бе категоричен, че целта на управляващите е да провалят изборите.

„Демокрацията за тях е лошо нещо. За тях е Бойко Рашков да кърка пред президентството, Вие да го снимате и да викат: това е демокрацията. Те имат цялата власт. Цяла седмица терор навсякъде. Бойко Рашков направи параван и аз много чакам сега да излязат резултатите от изборите, да видите, докато той всеки ден хвърляше обвинения към ГЕРБ и СДС, какво са правили в циганските махали другите партии. Просто ще се наслаждавате на резултатите“, заяви председателят на ГЕРБ.

Борисов благодари на Господ, „че ни оставиха живи. Защото тези, са толкова опасни, че как не ни затвориха, не ни убиха… Те са деветосептемврийци. Те са правили, тези хора, лагерите. Те са хвърляли на прасетата хората. Същите тези“, посочи председателят на ГЕРБ.

„Никой не им знае сценария, те и „Льо Монд“ се объркаха вече – журналистът се сбърка, че е взел интервю у нас.

ГЕРБ обаче засега не мислят за касиране на вота, за да може следващите управляващи да покажет истинските си мутренски номера.

Източник: Епицентър.бг