Борисов е милиардер, галят го папи и политици по главата и задника

На финалната права на Европредседателството!

Балон, който има единствена цел, да издигне във въздуха друг балон. Жалка гледка на низ от недъгави напъни и затихващ картечен откос от празни думи.

За интелектуално политическо съдържание няма да говорим, защото такова не съществува и не е съществувало. Освен в няколко празни, но добре платени глави.

Впрочем, пиша този пост, за да знаете невидимата част на процеса. Фалшът се вижда от самолет!

Цялата административна и партийна машина издържана от нашите данъци и натрупани престъпно дългове е впрегнага в усилия да избута Борисов до пост в европейската бюрокрация. Той не вижда вече мястото си тук, защото подводните течения в политиката го дърпат към дъното. А на дъното се гние! Човекът е милиардер, галят го папи и политици по главата и задника, кокектничат с неговата изящна и фина особа, протектират недъгавите му политики, накратко казано от него – обичат го. Защо тогава да не му дадат един, полагащ му се, голям европейски пост? Много голям. Трона на Свещената римска империя. Какво толкова иска ганьовеца?

Имаше и все още има един подлец, който чрез инструмента на „голям шлем“ зароби България с милиарди. Умишлено. Няма да казвам колко открадна и къде са скрити милиардите. Той усилено уверяваше глупците, че живее в панелен апартамент, докато повърхностният му син разхищаваше милиони. Без капчица свян и без един ден трудов стаж. Арогантна селска аристокрация!

Криминалният европейски случай „Борисов“ е същия. Засега, престъпленията са напълно законни. Така твърдят, по една или друга причина, всички. Дали ще успее да стъпи върху нашите милиардни задължения, за да седне и се спаси яхнал европейски трон – не мисля. А и не трябва да се допуска! Въпреки, че вече и враговете му са впрегнати като добитък в бандиската му каруца. Потресаваща гледка.

Добрите кучета ще свършат своята отговорна работа. И невидимите, също. Много вода ще влезе в основите на престъпната политическа крепост, докарала България до поредната, но модерна национална катастрофа. Този път, забъркана с европейски подправки. Модерна, защото остава напълно невидима за невъоръженото око…

Николай Марков, Фейсбук