Борисов е най-големият фалшификат на Прехода, който нанесе и нанася поражения, дето няма да се изчистят поне три десетилетия напред

Това не е режисираният от Сорос фалит на банките, не е злочестата наша приватизация, не е разбиването на селското стопанство и оръжейната ни промишленост.

Най –голямата измама е ТОЙ!

Без да има никакви качества, с тъмно минало Бриго Аспарухов с помощта на Първанов го пробутаха в управленческия екип на Царя. Поеха го инфантилните ни медии с още по-инфантилните репортерки и го сътвориха в целия уродлив вид.

Той е пожарникар и нищо не разбира от криминалистика, организация на специални операции и куп още неща, а формално беше техен шеф. Специалистите работеха, а той даваше интервюта.

Ние ги хващаме, те ги пускат не е негова мисъл, защото не може да я съчини – това е реплика на Силвестър Сталоун във филма „Кобра”. Нито едно знаково убийство под негово ръководство не беше разкрито. В Страсбург го осъдиха за отчайващо тъпата заповед: да се гърми с грантомет по един кокошкар, затворил се в къща. Осъдиха го за 50 хиляди евро. Плащаме ги ние. Защо не каза: аз ги платих? Нали ТОЙ дава? Това е първата голяма измама.

Втората: аз ще отмъстя за съсипаната и окрадена държава – с тази лъжа спечели изборите с помощта на Доган през 2009 година. Нито имаше възмездия, нито отмъсти – показно събори барбекюто на Доган, а стана ясно, че Сокола ще си прави ново – явно са се разбрали за цирка.

И така се прочу Борисов – ОТМЪСТИТЕЛЯ / нещо уж като Индже!/.

Третата измама – Борисов – СТРОИТЕЛЯТ! Видяхме какви магистрали построи – на втория месец почват ремонтите, разчу се и за огромните кражби на европари.

Четвъртата измама – Борисов ОБЕДИНИТЕЛЯ. И на това бяхме свидетели как попиля реформаторите от напъни да ги обедини.

Петата крупна измама – Борисов ДИПЛОМАТ! Тук пародията най-вече пролича. Защото самият ТОЙ си повярва, че е нещо, а е нищо. По заръка на САЩ подписа най-предателският договор с Македония. Видя се как още нямаше и месец и те си показаха рогата. Гърците, както винаги, излязоха хитри и си опекоха нещата, не като нашия бос дипломат. Търчи и се прегръща като улав из коридорите на Брюксел, а зад гърба му се подиграват, пък той си вярва, че „командори цяла Евмропа”! Въх! Скара ни със Сърбия, сега заради просташките си приказки – обтегна отношенията ни с Румъния. Ердоган го прецени, че е гола вода и не го бръсне за слива.

Като нищо с ахмашките си дърдорения може да предизвика война. Това е най-големият фалшификакт на Прехода, който нанесе и нанася поражения, дето няма да се изчистят поне три десетилетия напред: деморализира МВР, подигра се с Народното събрание, столицата, съдебната власт, прокуратурата, президентството…

И това го направи ТОЙ – най-голямата измама на Прехода!

Стефан Северин, Фейсбук