Борисов е подхванал поредните си опасни игрички, но може да се стигне до много болезнен Бойкоекзит

Много протести тия дни! На границата протестират патриотите. Във вътрешността на страната протестират и блокират пътища фермери, тютюнопроизводители, миньори…

Патриотите са срещу турските избиратели с двойно гражданство, които напират да гласуват в неделя. А никой не пита патриотите защо не промениха изборния кодекс, докато бяха парламентарна патерица на ПГ на ГЕРБ в отишлото си 43-то събрание?

Фермерите и тютюнопроизводителите протестират за едни пари, които правителството на ГЕРБ е трябвало да им даде, обаче МЗХ е пропуснало да се издължи на фермерите и тютюнопроизводителите. Никой не пита министърът на земеделието от правителството на ГЕРБ защо това е така?

Борисов, премиерът-дезертьор, седи отстрани, наблюдава и ходи по телевизиите, за да обяснява, че само той може да е министър председател, нищо, че два пъти бяга от властта и обещава заплати, пенсии, ин витро, пари за бабите с внучета и т. н.

Никой не пита бившият премиер има ли полза от безредиците в страната, формално предизвикани незнайно от кого в опасна времева близост с деня на изборите.

Борисов е подхванал поредните си опасни игрички, но сигурно си дава сметка какво ще стане, ако отново яхне властта и тия, днешните протестиращи се обединят в един протест или пък вдигнат национална стачка, как тогава Бойкоекзитът ще бъде много болезнен.

Любо Кольовски, Фейсбук