Борисов е продукт! Позиционирана стока на Първанов, Доган и Костов

Борисов е продукт!

Позиционирана стока.

Зад тази търговска марка стоят подписите на Георги Първанов-агент Гоце, Ахмет Доган-агент Сава, Иван Костов-агент ?, както и неизбежния негласен договор с тежката организирана престъпност, необходима за осигуряване на други парични потоци. Всички тези лица не са реални български политици, а само ползваха и продължават да ползват политиката по престъпен начин!

Няма никакво значение дали харесвате или не някои от тези лица. Няма и значение дали искате те да бъдат въодушевени предмети във вашите очи. Проблемът е, че те са престъпни предмети чрез които беше извършено най-голямото в новата ни история престъпление срещу личността на всеки български гражданин и срещу националната сигурност. Малко хора разбират същността на проблема!

Ограбиха ни чрез престъпно законодателство и административни техники. Ограбиха спестяванията ни, ограбиха ни с престъпна приватизация и умишлено предизвикани финансови кризи. Ограбиха мечтите ни и тези на нашите деца. Направиха го с крути мерки, огромно насилие, изнудване и хиляди „неразкрити“ поръчкови убийства.

Проявиха мъжество и се справиха за броени години с хилядолетна нация!

Днес те са облечени в политическа и икономическа власт. Те са законът!

Пътят е само един и всичко го знаем. Няма друга форма за достигане до разумен обществен договор. Стигнаха твърде далеч и трябва да бъдат приземени. Не другаде, а в България! И не от други народи, а от малкото останали истински българи, съхранили по удивителен начин личното си достойнство в напълно престъпна среда…

Николай Марков, Фейсбук