Борисов е с паник атаки и посттравматичен стрес, страх го е от гражданите

Ще участвам на следващите избори.

Борисов е свикнал да играе мач на една врата, който е предварително уговорен.

Битката ще бъде спечелена от гражданите. Правила съм и грешки. Никой не е идеален. Винаги съм отстоявала справедливостта. Всичко е било публично и ясно. Не съм била охранител на Тодор Живков. Не съм ортак на хора от подземния свят. Не играя карти с петролни босове. Не ме търсете във вашите задкулисни уговорки, господин Борисов.

Това заяви пред bTV Мая Манолова от „Изправи се, БГ“.

Бившият омбудсман продължава с активната критика срещу властта, а след протестите под прозорците на властта даде и заявка за участие в следващите избори. Борисов е с паник атаки и посттравматичен стрес. То се вижда. Страх го е от гражданите, защото знае че ще загуби от тях.

Той е свикнал да играе на една врата, а мача да е уговорен. Битктата ще бъде спечелена от гражданите“, отсече Манолова.

Тя обаче отказа да отговори по какъв начин ще участва в изборите.

“Не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната да чуя хората, да кажем ясно, че партийните мерки не стигат до обикновения човек. Борисов продължава да раздава пари. Ще поискаме ревизия. Много добре знам начинът, по който един субект участва в избори. Решението ще го вземем заедно с гражданите”, заяви Манолова.

Тя бе категорична, че е несериозно в условията на криза да говорим за „ляво“ и „дясно“.

„Избори отново ще има. Те ще бъдат след броени месеци. Ще има смяна на караула. Почтеното отношение е Борисов да спре да харчи и да раздава пари на близкия приятелски кръг“, заяви Манолова.

Тя не пропусна възможност да коментира и изказването на премиера след протестите в събота, когато Борисов заяви, че лично Манолова се е молила на партия „ГЕРБ“ при избора и за омбудсман. Тя обаче отрече.

„Как за една година този човек не измисли нещо друго? Повтаря като папагал едно и също. Налага се да му припомня – господин Борисов, а как ме молихте да не се кандидатирам за кмет и какво се опитвахте да ми обещавате с ясното съзнание, че ще изгубите изборите? Не, не съм се молила на Борисов, но той го направи – убеждаваше ме да не играя за кмет“, заяви Манолова, с което продължи задочните телевизионни престрелки с премиера.

Източник: Фрог нюз