Борисов и Пеевски с помоща на Цацаров са способни да откраднат всичко от всеки

ВЯРВАЙТЕ на… либийците.

Когато БОЕЦ наричаме управляващите престъпници, може и да не ни вярвате.

Когато Брюксел сочи нашите управници и ги определя, като най-корумпираните в Европа, може пак да не вярвате! Но, когато либийските власти сочат нашите управници и ги наричат пирати, вече трябва да повярвате. Защото либийците добре знаят, какво означава престъпна власт, корупция и дикататура на мафията.

Още преди празниците Биволъ разкриха престъпната схема с участието на държавата за кражбата на либийският танкер „БАДР“. Повече от седмица цялото свинско блато мълчи за участието на държавата в този грабеж. А междувременно либийците обявиха, че ще задържат всеки български кораб в свои води, заради престъпните действия на българската държава. Както преди време френският посланник реагира за кражбата на една френска фирма. Нищо ново не са научили нашите бандюги и нищо стари не са забравили. Кражбата на чужди бизнеси, имущество, фирми и дори банки е водещ сегмент в икономическият портфейл на управляващата ни мафия. Примери безброй.

Борисов и Пеевски с помоща на Цацаров са способни да откраднат всичко от всеки и дори да накарат българите да платят за техните престъпления след това, а те да го играят „спасители“ и да разследват собствените си престъпления.

При нужда на помощ се включват НАП, ДАНС, КПКОНПИ и тн. Важното е далаверата да върви. На местно ниво няма какво да ги спре, ако някой се противи, накрая му пращат мутрите на Цветанов и той сам моли Буда да му открадне бизнеса, само да остане жив човека. Явно крадлъка в страната е в криза (почти не останаха апетитни бизнеси и суджуци за крадене) и дебелите посегнаха на чужди кораби. Милионите са си милиони, пък ако ги хванат българите ще плащат.

Биволите ги хванаха, а либийците ги наритаха. Либийците директно обвиняват българската държава в участие в престъпна схема за кражба на кораба. От Борисов знаем, че „Държавата, това съм аз“, така че, вярвайте на либийците, хора!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук