Борисов: Какво са построили БСП? Новите им лица са на 70-80 години – кръвопийци

„БСП знаят, че ако си покажат кадрите … Новите им лица са на по 70-80 години – кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък. Не се бъркаме в тяхната партия, да правят каквото искат. Но те се опитват да се бъркат при нас и да ни дават оценка. Ние прошка и обяснение дължим само пред народа“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ по време на откриването на предизборната кампания на партията в „София Тех Парк“, предаде Епицентър.бг.

Бойко Борисов изтъкна как изглеждало полето по река Марица, преди да стане магистрала и как днеска изглежда, след неговото идване на власт.

Той обвини БСП, че искали да превърнат дебата в махленска свада и се закани, че ако искат ще стане на тяхната.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че връзката на партията с народа е различава от всички останали. Той е категоричен, че при първото разклащане в доверието, партията връща властта на народа.

„Аз нямам претенции да съм депутат. Ние усетихме, че не всичко което правим е добро. Загубихме връзката и се отдръпнахме, да се огледаме и да надградим това, което правим“, каза Борисов.

Бившият премиер попита „Какво построено ще ни покажат от БСП?“, имайки предвид голямата строителна дейност извършвана от ГЕРБ по време на неговия мандат.

„Било ни страх, да се разбираме като мъже… Единият иска да се боксира, другия да се бори, трети друго. Ние имаме претенциите да сме политици и да направим по-добро за хората. Като искаш повече пенсии и казваш как ще пребориш контрабандата, да кажат с кого и как“, каза Бойко Борисов.