Борисов: „Който вади нож, от нож умира“

Снимка: БГНЕС

Борисов смята, че Радев „държи цялата силова машина – МВР, ДАНС, ГДБОП“ и смята, че бъдещето правителство ще е под тотален негов контрол.

Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални ценности, силно вярваща в Бога, с християнската ценности, а тези от други етноси и религии видяха в нас толерантност.

Повече от всякога ГЕРБ се нуждае от идеология.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на живо включване във Facebook, където се излъчва пресконференция на партията в Пампорово, предава Дарик.

Действително съм любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по един брутален начин. Как лидери на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – лидери, които техни избиратели поискаха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, сега ще управлят; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20%, попита Бойко Борисов.

Той цитира думи от Библията: „Който вади нож, от нож умира“. И призова симптазинтите и активистите на ГЕРБ да не подхождат с омраза, а с толерантност. Християнските ценности е в темела, в основата на тази партия. Призова да не се отива в крайност.

„Мисля, че център-десни партии няма освен ГЕРБ и СДС“. По думите му, дори избирателите на ДСБ са наказали партията си, защото са преговаряли с БСП и влизат де факто с управление с тях.

Според него за 8 месеца не е имало нито една инвестиция. Имало спад с 64% на инвестициите. „След Орешарски имаше два пъти повече разруха, но се справихме. Сега след тези ще има катастрофа“, прогнозира бившият премиер.

Източник: Petel.bg