Борисов „лети“ с джипа и слуша хита „Корона чао, чао“ (ВИДЕО)

Премиерът публикува видео, за да благодари на българите, които спазват мерките

Премиерът Бойко Борисов слуша хитовото македонско парче „Корона Чао“ на изпълнителите Дац и Александър в джипа на връщане от инспекцията на магистрала „Хемус“ и дори пусна видео, което се излъчи на живо в официалния му профил във Фейсбук, видя Дарик.

Песента е тотален хит в социалните мрежи. Тя е ремикс на химна на комунистическата съпротива в Италия „Bella Ciao“. В нея се пее за живота преди карантината, а според медиите в Северна Македония рефрен от нея е вдъхновен от изказване на българския премиер, който по време на брифинг се обръща към журналист с думите „Не кашляй там“.

„Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот, заяви Борисов.

Вижда се на клипа на 1 мин и 26 секунди, че Борисов мъкне щайга с ягоди отзад.

Източник: Petel.bg

Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 25 април 2020 г.

<