Борисов: Моделът „Борисов“ означава училища, пътища, икономически растеж, финансова стабилност, сигурност

Моделът Борисов е строителство, а вече 6 месеца гледаме модела Радев.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с хора в Родопите.

Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация, отбеляза Борисов.

Бившият премиер подчерта, че ГЕРБ категорично застава зад кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент.

„Освен вас тук никой не е идвал, господин Борисов“, обади се местен мъж.
„Ами техните „младежи“ са половината от ДС. Така е при тях – хаос и всичко лети надолу. За цените не ми се говори, хората го усещат по джоба си. Пазете се. Само това мога да ви кажа. Правителството на Радев са оставили хората да оцеляват. Който може, ще оцелее. Продадохме най-хубавите си ваксини, всичко е отворено – театри, ресторанти. Ей това направи Радев. Ще станем накрая един ограден регион и Държавна сигурност мачка“, продължи Борисов.

Местните му подариха шарена родопска торбичка и на шега казаха, че не била прозрачна. Те благодариха от сърце на Борисов за цялата помощ, която регионът е получил по време на управлението на кабинета на ГЕРБ. Пожеланието им бе за успех на партията на изборите, за да може да бъде довършено започнатото.

„Чакаме ви да се върнете“, заявиха хората.

„Радев не е обединител, не създава сигурност у хората. Нека покаже, че се грижи за хората, за народа. В целите Родопи е спряно строителството“, отбеляза Борисов.

„Не само в Родопите, в цяла България е така“, отвърнаха местните мъже.

„Моделът „Борисов“ прероди целия район! Ако не беше дошъл тук тоя човек, път тук нямаше да има! Бъдете жив и здрав и винаги сте добре дошли“, заявиха още те. И добавиха, че и други идвали – Костов и Първанов, но дошли и си заминали без да направят пътя. А Борисов го направил.

Борисов обобщи по-късно впечатленията си от срещите в Родопите, като написа във Фейсбук:

„Моделът „Борисов“ означава училища, пътища, икономически растеж, финансова стабилност, сигурност. Сега виждаме и модела на другите – блокирана икономика, инфлация, ваксинационен провал, несигурност, хаос. Нека хората да сравняват и да гласуват разумно.“

Източник: Епицентър.бг