Борисов наистина е страхливец и при първата сериозна опасност, ще се махне

БЯГСТВОТО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД!

Бойко Борисов признал, че когато нападнат държавата му, щял да избяга.

Така се пише в нашата социална мрежа. И наистина, той е един страхливец и при първата сериозна опасност, ще се махне. Всичко в него е пози.

Той е бил страхливец, когато е тренирал бойните изкуства. Неговият треньор Валери Найденов го казва в едно интервю – кръшкаше, за да не излезе да се бие.

Той наистина е страхливец – когато го сваляха през януари – февруари 2013 година, той се криеше зад дебелите стени на министерския съвет. Като е куражлия – защо не отиде при протестиращите? Дори комичния Плевнелиев се престраши и отиде. А големият храбрец и стойкаджия не се мярна. Шестима се запалиха, пътят му на бягството беше озарен от шест живи факли.

Той не е никакъв генерал – генералите в МВР са сламени, ала-бала. Затова мрази Радев, защото е истински генерал. И сега е така – той никога не отива при народа, който протестира. Отива там, където му ръкопляскат.

Той дори не ходи на българските празници.

Дори когато е бил в СИК е бил последна дупка на кавала. Това е една медийна фукара, едно медийно чудовище, което донесе огромни беди на България!

Без разделянето той няма да е премиер. Той върна злобата в обществото, той постоянно противопоставя едни на други. Той се гаври с държавните институции. Той деморализира съд, прокуратура, полиция. Направи за смях такива важни институции като парламента и президентството, за да блести с простотията си. Това е част от неговата страхливост.

Стефан Северин, Фейсбук