Борисов пита пенсионери: Взимате ли 50 лв. към пенсиите? Кажете едно „Добре е!“, че ме питат къде отиват парите… еми ето къде отиват – при хората

Премиерът Бойко Борисов е в Родопите, той шофира джипа си на поредната обиколка, този път във Велинградския регион, село Грашево.

Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Ненков.

По пътя натам министър-председателят разсъждаваше на глас.

,,Ако тука не сме в Родопите толкова дейни, то къде? Да ми говорят за ислямски мисионери. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят, освен ГЕРБ и ДСБ каква битка се води. Да видят колко имат от „Да България, Мая Манолова. Да дойдат и да видят и кметовете са само от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е“, призова Борисов.

,,Цветанов и той не е идвал в този район, само вие сте били тук. Идвали са други хора, но вие сте единственият, който докосна хората“, обърна се към Борисов един от жителите на Грашево.

С помощта на правителството е оправен пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Много сме благодарни и на министър на образованието и него искаме да го видим, за да му благодарим лично. Той много ни помогна с децата и автобусите, казаха местните.

Хората настояха премиерът да дойде и на откриването на пътя, когато е готов и го поканиха и сега да го почерпят, но той издаде тайна за зам.-министър Нанков.

,,Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно в четвъртък и няма да се бавим“, пошегува се Борисов.

Хората им обясниха, че всички в селото и наоколо са българомохамедани, но не се делят и гласуват за ГЕРБ.

Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно „Добре е!“, че ме питат къде отиват парите… еми ето къде отиват – при хората, отсече премиерът.

Източник: Novini.bg, Petel.bg

Трябва да подкрепяме непрекъснато българските мюсюлмани. Да им покажем, че сме един народ. Ние не обновяваме инфраструктурата в тези райони, за да ни благодарят, а за да живеят хората по-добре. Битката в тези населени места е между ГЕРБ и ДПС. Други партии няма. Те са на жълтите павета и повтарят как "народът иска оставка". Днес в село Грашево аз видях хора, които са доволни, че в община Велинград се ремонтират пътища. Те друг народ ли са? Много преди нас са обещавали, но ние го направихме.

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 20 септември 2020 г.

<