Борисов: Повишихме пенсиите и 10 месеца подред предоставяхме в кризата по 50 лева на възрастните хора

Бойко Борисов се сбогува с поста си министър-председател, като отправи послание към министрите, с които е работил и отчет на свършеното от кабинета.

Благодаря на министрите за направеното през изминалия мандат.

Всички колеги работят до последния момент. През последните 4 години бяха реализирани много успешни политики във всички сфери.

Това каза Бойко Борисов в началото на своя анализ.

В здравеопазването бяха положени много усилия за борба с коронавируса. Имаме вече достатъчно налични ваксини и вярвам, че много скоро пандемията ще бъде преодоляна. Въпреки кризата не спряхме нито един от големите инфраструктурни обекти в страната.

Милиарди левове отпуснахме в социалната сфера. Повишихме пенсиите и 10 месеца подред предоставяхме в кризата по 50 лева на възрастните хора. Увеличихме двойно заплатите на учителите, много се направи за възнагражденията на военните и за обновяването на въоръжените сили.

За развитието на държавата е важно да има реални решения и предложения, с които занапред да се надгражда постигнатото. В настоящия момент от нашите опоненти виждам само популизъм, пище още в личния си профил във фейсбук Бойко Борисов.

Източник: Petel.bg