Борисов: Преди в БСП имаше разправии между червените мобифони и бабите, сега спори олигархията

„Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен не е изненада битката между червената олигархия заедно с нейния председател“.

Това каза пред журналисти лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на инспекция на строителството на зала „Арена Бургас“, попитан за коментар относно скандала с главния прокурор и Сашо Дончев, предаде Агенция „Фокус“.

„Огромните пари, които се изсипаха и на двата избора – президентските и парламентарните, включително и в медиите, знаете ги добре. Така че едно време имаше битка между „червените мобифони“ и „червените баби“, сега има между „червените олигарси“ и кой да надделее вътре в партията“, коментира Борисов.

„Ние в ГЕРБ винаги сме благодарили на фондациите „Конрад Аденауер” и „Ханс Зайдел”, които са ни осигурявали всички финансирания за семинари, за кръгли маси, за да не се налага да ходим и да искаме от тук, от там. Ние това, което искаме да направим, остава за хората. Като направим обхода на Бургас, си остава за вас и за туризма и всички българи, които ще дойдат на море“, каза още Бойко Борисов.

„Тихичко, кротичко, направихте я по-голяма от „Арена Армеец” – гледай какъв Мастодонт!“, каза лидерът на ГЕРБ при инспекцията на строителството на зала „Арена Бургас“.

Съоръжението ще отговаря на изискванията за тренировки и провеждане на международни състезания.

„Действайте здраво, но трябва по-малко да говорите затова, защото ще стане гюрултия по градовете – ще кажат защо пак Бургас“, допълни Бойко Борисов, цитиран от Епицентър.бг.