Борисов: Престанете с тая джипка. НСО има 6. На тях се вози Радев, Стефан Янев и всички. Те ги въртят

Престанете с тая джипка. НСО има 6. На тях се води Радев, Стефан Янев и всички. Те ги въртят. При мен е имало една. Те са си там в НСО“.

Това заяви на извънреден брифинг на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов, цитиран от Блиц.

„Предполагам, че и мен ще ме викнат седмица преди изборите, вие ще бъдете викнати на тоя панаир. Това е като за шкафчетата – те ме издебнаха, нагласиха и снимаха“, каза Борисов.

„Вчера Трифонов отиде с 3 такива джипа, ама не е проблем това, а държавният джип на 16 години е проблем и ще ми го приписват. Нека правим за политика – какво ще правят с „Мариците“, зелената сделка? Еврокомисарка дойде и им отпра шамара, че ЕС ще ни прави плана за ваксинацията“, каза той.

По думите му вече започнали да правят сертификати, хвърляйки ваксини.

„Да не пипат парите за докторите, осигурили сме пари и тази мярка трябва да важи до последния болен“, категоричен е той.

Борисов запита защо няма журналистическо разследване за Спецов.

По думите му в момента съсипват българския бизнес, за да може да влиза контрабанден. „Аз от 20 години не съм в Ипон. Защо след 20 години ме спрягат? Децата си тренират. Колко артисти са минали от там след като съм си тръгнал“, възмути се още той.

„Към Стефан Янев храня уважение, но видях как се гърчеше по БНТ. Дано все пак си остане сериозен човек“, каза Борисов.

„Ще изтекат мътни води и ще видите какво ще стане. Смени има навсякъде – областни управители, МВР, ДАНС. Ама защо е тази поголовна чистка навсякъде, дори и в структури, които нямат общо с изборите. Да ги гледат митничарите, аз половината съм ги арестувал“, категоричен бе Борисов.

„Честит рожден ден на президента Радев. В личен план винаги съм желал на всеки българин да е жив и здрав. На Слави Трифонов също му стискам палци“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Търсят свидетели, като Илчовски. Сигурно и мен ще ме виждат. Набедиха някакво момиче, което не съм виждал и чувал и го разхождаха по прокуратура“, каза той относно разпита на Маги Бадер.

Той призова да кажат кои са тези „негодници“, които подслушват хора.

Източник: Petel.bg