Борисов: При диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ – рекорден срив на чуждите инвестиции

На посещение в Провадия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че кандидатът им за президент вече е ясен.

Той е известна личност, но Борисов не назова името му.

„Аз съм довел младежи от партията да видят какви археологически разкопки са правени тук, каквито не е имало при управлението на никой друг“, заяви той.

Борисов се пошегува, че „златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция“.

„Единственият диктатор в момента в България се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър и казва, че ще работи със Спецов. В същото време, освен прикриването на убийство, за което говориха много от страна на Радев, говорим вече и за документирани измами“, коментира бившият премиер.

„Помните ли, когато Радев казваше, че в България няма инвестиции, защото имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ – рекорден срив на чуждите инвестиции„, подчерта Борисов.

Според него увеличението в цените на тока и горивата също в следствие от управлението на Румен Радев.

„Служебното правителство няма изготвен План за възстановяване, а 5 месеца се занимава с това как да вземе на Гешев охраната. С тази актуализация на бюджета, те доказаха, че ГЕРБ е управлявала много добре и е оставила много пари в хазната“, добави Борисов.

„Десети ден вече държим класацията за най-много починали вследствие вируса и това е „благодарение“ на Радев и Кацаров и тяхната антиваксърска кампания“, каза още експремиерът

Източник: standartnews.com