Борисов: Прости им Господи, те не знаят какво правят! Мотаят се, за да свършат мръсната работа на Радев

Премиерът в оставка с политическо послание на Великден. посети в Семинарията в София.

Ето какво каза Борисов:

„Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили. Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Прости им Господи, те не знаят какво правят“, заяви премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който на Великден посети Семинарията.

„На конгрес сме взели решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви още той, предава Нова тв.

„Вчера беше тъжна събота. С колегите от Европа съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си подкрепа към президента на ЕП Сасоли, към зам.-председателя на ЕК Вера Юрова за санкциите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на човека. На фона на всичко това е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, иначе се изказват. За Корнелия и другите да не говорим“, посочи Борисов.

Източник: Petel.bg