Борисов с един вертолет храни два милиона пенсионери за Коледа. НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ?

Исус с пет хляба и две риби нахранил няколко хиляди души. Буда с един вертолет храни два милиона пенсионери за Коледа.

НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ?

Управляват ни престъпници клели за във вярност на БКП и КГБ, избивали свещеници, учители, земеделци и хора демократи неприемащи престъпната им власт. Сега тези същите се кръстят лицемерно и се кълнят в „началника“.

Управляват ни хора пазени от НСО, като мутренски босове, които не са стъпвали в магазин от десетилетия, които не знаят къде се плащат сметки и как се изкарват пари с честен труд! Защото народа ги храни и на гърба на народа живеят!

Управляват ни наглеци, които грабят милиарди, а спорят за 20 лева увеличение на пенсиите! Защото нямало пари! НЯМА, ЗАЩОТО ГИ КРАДАТ! За тези хора живота на българина не струва нищо, за тях народа е само гостоприемник от който те, като паразити смучат, живеят и дебелеят! Боклуците превръщат държавата в бунище.

Свинете превръщат държавата в кочина. Липсва правосъдие, липсва справедливост, липсва желание за живот в народа! Народ загубил мечтите си и инстинктите си!

Докаран до отчаяние от шепа ченгета, мутри и олигарси! Освен че сме най бедни и живеем в най корумпираната държава, ние сме и най-глупавият и страхлив народ, защото търпим да бъдем управлявани и грабени от едни и същи изедници от десетилетия. А е достатъчно да излезем на площадите и цялата кочина на Буда, Пеевски и Цацаров ще рухне! Достатъчно е да се изправим открито срещу дебелите и властта на мафията ще рухне! Власт, крепяща се на страха, мълчанието и бездействието на народа. Заспал народ, който трябва да бъде събуден.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук