Борисов се крие и не участва в нашите национални и религиозни празници. Той е над тях

Както е известно Борисов се крие и не участва в нашите национални и религиозни празници. Той е над тях.

Днес е решил да ни ощастливи с едно отвратително слово на неблагодарността, писано от неговите пиари, но одобрено от светиня Му.

В това слово нито един път не си спомена Русия, не се каза руснаци! Започва така: „Отбелязваме / ей, така от немай къде, а не честваме!/ 142- годишнината от Освобождението на Отечеството!” Мълчание : освобождение от кого, кой ни е освободил? Не, просто някакво освобождение, от някакви извънземни сили, а защо не и от морските американски тюлени! И продължава всичко в кюпа: почитаме паметта на всички загинали/ всички ли имат еднакъв принос и заслуга за Свободата!/.

Но друго е важно: техният завет бил да сме сред развитите демократични страни. Брей! Още малко и ще включат онези мъртви в завета си и легендарните евроатлантически ценности!

Ала Словото на неблагодарността продължава: „Подвигът на Шипка е ярък български символ!” Символ на какво? На мощната славянска солидарност и единение? На руско –българската бойна дружба ? Или е символ на Борисовата въртиопашка? И продължават тъпите, тривиални словоизлияния на политическото слагане – пред Ердоган, пред САЩ : Не руснаците, а „българските опълченци са гарантирали с живота си нашата свобода”. Това са пълни глупости и на онези мъченици хич не им е било за нас, още повече за Б.Б.,а за Майка България!

Как пък поне накрая не им се откъсна капчица благодарност! Този унизителен пасквил е обида за българския народ! И ние вече десет години търпим обидите на един случайник във властта!

Стефан Северин, Фейсбук