Борисов се оплака: Нечовешка работа и отговорност има върху мен

То и аз искам промяна непрекъснато.

Знаем, че няма президентски избори, но чакаме да дойдат. Оставете ги президентите да си мерят рейтингите.

Нечовешка работа и отговорност има върху мен и въобще върху управляващите, защото той казва: „Сега не е момента за избори, но ако дойде една нова партия… Тези не могат. Всичките не могат“. Обърнете внимание на нюанса – тези всичките сега не могат, но ако има една нова партия, ей това вече е друго.

Това заяви Бойко Борисов в Бургас, където инспектира строежа на спортната зала „Арена Бургас”, съобщи новини.бг.

По този начин премиерът коментира изявлението на президента Румен Радев за това, че няма условия за предсрочни парламентарни избори, но въпреки това хората очакват промяна.

„Арена Бургас” се очертава като обект от огромно значение за българския спорт, защото ще позволи България да домакинства още повече състезания от най-висок ранг. Планира се „Арена Бургас“ да бъде използвана дори за лека атлетика, царицата на спортовете. Веднага след откриването й България ще може да кандидатства за домакинство на Европейски и Световни първенства по лека атлетика в зала.

Спортното съоръжение е без аналог и е разделено функционално на четири подобекта: основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др., в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места.

Източник: Petel.bg