Борисов: След нас ще дойдат и за вас, защото така правят комунистите!

В България изборите вече са опорочени с действията на Рашков, който действа по нареждане на Радев. Рашков действа като истински комунист.

Притеснени сме, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза, която не знаем след колко време ще приключи, коментира Тома Биков в централата на ГЕРБ.

,,Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков само срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да върши тези безчинства“, допълни още той.

Ако някой не знае как е изглеждал превратът на 9 септември 1944 г., сега може да го види. Защото така действат комунистите и болшевиките, предупреди от своя страна Даниел Митов.

Томислав Дончев подчерта, че МВР се използва като политически инструмент за заплахи и ограничаване на правото на гласуване. По думите му целта е да се сплашат кандидатите на ГЕРБ, след което показа пред медиите снимки, на които се виждат бусове на жандармерията в близост до предизборни шатри на ГЕРБ.

Уважаемите журналисти ни питаха – не ви ли е страх (от служебно правителство, б.р.)? Питаха ни, защото знаеха какво се задава. След нас ще дойдат за вас – така управляваха комунистите. Гарван гарвану око не вади! Стават смешни! Аз не знам уважаемите български медии дали са наблюдавали друг път такова ярко вмешателство в предизборната кампания на който и да било министър. Аз не съм. Всеки ден предизборният щаб на кандидат-президента Радев се изказва срещу една партия, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов изтъкна, че най-важната оценка за него и ГЕРБ е тази на лидерите на Европа и на ЕНП.

Той се възмути от наглите твърдения, че са били подслушвани.

После „ядохме хора“, после идваха да ни разпитват. Аз никога не съм се крил зад имунитет! И сега продължават да говорят как сме купували гласове! Ние една стотинка не сме взели – виждате – пълни зали, хиляди хора. Те се борят сега за „равен мач“ или да ни бият с един-двама депутати. Коя друга партия беше така поздравена, коя получи такава подкрепа? За да ни маскари европейската следствена служба, каза още той.

,,И аз призовавам Радев на процес! Заради машините на Мадуро, които докараха и заради флашките. Колкото повече ни пресират – пак ще го кажа на футболен език – когато една партия я притискат от всички по най-безобразен начин, тя ще стане партия на народа. Запомнете ми думата – след два месеца ще ви поканя. Те няма да се спрат! Ние си изкарахме пълен мандат! Каква оставка сме ви дали“, коментира още Борисов.

Желая ви да сте живи и здрави. И в неделя, въпреки хаоса, който ще причинят, вероятно това им е целта, да отидем да гласуваме. По социализма имаше квота за ОФ-то и БЗНС-то, всички други гласуваха за БКП. Ето това искат да направят сега. Но така явно им е най-добре – еднолично управление, каза на финала Бойко Борисов.

Източник: Novini.bg