Борисов във Враца и хората скандират: Бойко, Бойко, Благодарим ти. Ти направи най-хубавото нещо за нас. Ако беше лесно Орешарски да го е направил

Под бурни аплодисменти слезе от джипа във Враца Бойко Борисов.

Събрали са се хора, които горещо ръкопляскат и скандират името му.

„Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, със сълзи на очи заявява мъж от насъбралите се хора.

„Ако беше лесно Орешарски да го е направил“, коментира друг.

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Враца Калин Каменов инспектират строителството на булеварди в града, както и на новата спортна зала във Враца, предаде „Дарик нюз“.

Обектът е част от проект за разкрасяването на Враца, който е финансиран с почти 23 милиона лева по ОП „Региони в растеж“. Заради забавянето на строителството залата, която трябваше да е готова до 20 април, ще бъде изградена до края на годината.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 27 юли 2020 г.

Строителните дейности са на стойност 2 245 585 лева. Застроената площ ще бъде 1 845 кв.м, а общо застроената площ ще е 2 216 кв.м, като застроеният обем ще бъде 16 000 кубични метра.

„Благодарение на финансирането сега момичетата от женския волейболен отбор не се преобличат пред публиката, а вече имат съблекални. Ремонтът ще ни позволи да имаме и женски професионален волейболен отбор.

Останахме и в А-футболна група, тази година отборът „Ботев“-Враца прави 100-годишен юбилей, и за празника ще има завършен футболен стадион“, съобщи кметът на Враца в джипа на премиера.

„Благодарим ви за всичко, което правите за нас“, с тези думи се обърнаха към премиера събрали се жители на града пред спортната зала. Борисов присъства и на тренировка на мъжкия волейболен отбор в спортанат зала.

Заедно с премиера и кмета на града е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Източник: Petel.bg