Босия е обявил безсрочна гладна стачка. Остават му броени часове живот! Петата власт мълчи …

Петата власт!?

Такъв е печата за силата на медиите. Свободните медии. Не тези, българските, чиито труп е положен на сто и дванадесетия етаж в пантеона на срама.

Наблюдавайте отстрани, лишени от партийни или други внушени емоции. Само един единствен наш съгражданин, поетът-публицист Николай Колев – Босия е обявил безсрочна гладна стачка, никой друг.

Остават му броени часове живот!

Днес е обявен национален протест за негова подкрепа. Босият е баща на 5 деца и дядо на трима внука! Нито една телевизия и прочее не обявявяват този протест за подкрепа и не застават зад гърба на един истински родолюбец и доказан борец за граждански свободи. Всички медии мълчат – да не се чуе! Всички медии мълчат – да не се знае!

Ще отразят събитието „постфактум“, за да изчистят гузната си съвест и да отчетат дейност за вярност към мафиотската държавна власт. Проста технология произведена от прости същества! След това следва осребряването.

Парите! Не принципите. Денгите диктуват правилата у нас. Те са сила, здраве, щастие и бъдеще. Те са всичко. Човекът – нищо! Гнусота.

Петата власт!? 112-ти етаж в пантеона на срама! Тъждество на разлагащи се интелектуални трупове, загледани в свое светло бъдеще! А в подобно бъдеще, такива обществени боклуци, на практика, не съществуват…

Николай Марков, Фейсбук