Босия успя да докаже, че българският народ е превърнат в стадо загубило инстинктите си, волята си за борба

КОЛЬО БОСИЯ УСПЯ!!

Респект, бачо Кольо!

За 42 дни в гладна стачка Кольо Босия успя да докаже и покаже, че ни управляват не просто престъпници, а най-наглите и арогантни престъпници, които историята ни познава! Хора без съвест и морал, за които човешкият живот не означава нищо!

УСПЯ да докаже и покаже, че за управляващите Истината не означава нищо, че те се страхуват от Истината, че корупцията е в кръвта им и не могат да се борят с нея, защото трябва да се борят със самите себе си!

УСПЯ да докаже и покаже, че за парламент, правителство, опозиция и президент, саможертвата на един българин в името на справедливостта е само един досаден проблем, а не повод за действия и разследване. Защото всички те съставляват статуквото хранещо се чрез корупционните схеми, срещу които Кольо Босия се изправи!

УСПЯ да докаже и покаже, че българският народ е превърнат в стадо загубило инстинктите си, волята си за борба, стремежа си към справедливост и свобода. Превърнато е в стадо от същото статукво, което не чува и Босия вече месец и полвина и това е най-тежкото им престъпление! Смачкването на цял един народ!

УСПЯ да докаже и покаже, че човешкият дух е по силен от страха, а духът на бачо Кольо е великански!

УСПЯ да докаже и покаже, че въпреки всички репресии, въпреки цялата власт на мафията, в България има хора будни и непримирими!

УСПЯ да върне вярата ни, че можем да се борим срещу злото и чрез личният си пример ни показва как трябва да се води тази битка – последвателно и до край! Защото докато на власт са мафиоти, престъпници, мутри, ченгета, комуняги и корумпирани партийни калинки нищо добро не ни чака!

УСПЯ да ни покаже и пътя – разтуряне на народното събрание, а Босия знае, че това няма как да се случи без оставка на правителството. Че върха трябва да разчистим, корена на злото, източника на заразата наречена „корупция“ и после да редим всичко останало. А чрез частният случай за продажбата на фалшиви шофьорски книжки, убийците на пътя и корупцията в ДАИ и транспортното министерство, за което искаше оставката на Москвоски, той доказа, че всичко и на всички нива е прогнило. Че мафията убива! Корупцията убива! Некадърността убива!

УСПЯ да събуди заспалите и да даде кураж на обезверените!

Респект, бачо Кольо и благодаря! Ще водим битката до край!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук