Бъдете будни българи! Нека да заринем МОН с жалби във връзка с намерението им да финансират стипендии за цигани

Който обича, той слуша сърцето си. В света има два отбора, които разделят хората. Доброто и Злото. Или си човек, или си злодей. Средно положение няма.

Ако сме хора, които формират себе си върху основите на силна ценностна система, тогава и чувството ни на отговорност ще е осезаемо и емпатията ще е безупречна. В този случай можем с наслада да съпреживяваме и да обичаме, независимо в какво вярваме и коя религия изповядваме. И коренът на всички религии се захранва от един единствен мощен източник и неговата живителната сила – Любовта. Тя само отдава и зарежда с чиста енергия.

Когато с истинска любов се обича Родината, Отечеството, националния флаг, семейството, приятелите и съседите, и всичко, което краси нашите пълни с дарове земи, тогава България ще ври и кипи от плодородие. Именно, защото има хора, които са на страната на Доброто и са в този отбор, за Любовта почивен ден няма. Тя е всичко красиво, което ни заобикаля. Когато някой я дарява, това е мехлем за душата, в когото тя отива.

Добрите хора носят в себе си мир, радост и веселие. Където и да отидат, всички ги приемат с отворени сърца. Обичат ли се хората, веднага внасят импулс към нещо велико в целия Космос. Колкото повече е Доброто в отбора, толкова по-успешен ще е и животът в България!

Бялото е пълна противоположност на алчността, злобата, егоизма, материализма и самозабравата. Дребните души винаги остават скачени със злото, защото само то им осигурява почва да растат, но като бурени. Добре, че най-ефикасният препарат и антидот срещу полазване е в ръцете на Любовта.

И не забравяйте, изпратете поне 1 милион жалби до МОН във връзка с вулгарното им намерение с парите от данъци на българина да финансират стипендии за цигани, изкласили с тройки. Вреден пример за образователна демотивация на българския ученик! Колкото по-неграмотен и колкото по-слаб успех има гимназистът, толкова по-щедра е паричната награда. Уточнявам, че етническото разделение идва от идеолозите на проекта!

Какво означава, че „ромчето“ се борило да стигне до 9 клас? Нима детето на комшийката, която сама го гледа, работи на две места и едвам му купува учебници, лишава го от джобни и не разполага с възможности, не се бори? С какво това дете е „облагодетелствано“ повече от така нареченото „ромче“ – борец? Арогантна дискриминация към учениците, полагащи старание в усвояванито на знания и постигащи отлични резултати! Скоро министерство на образованието ще бъде преименувано на министерство на ограничението, тъпотата и националното предателство!

Пращайте с Любов жалбите, че няма време.

Цвета Кирилова, Фейсбук