Българите няма да се върнат в България, докато се управлява от мафия

С едно щракване на пръстите американският посланик даде старт на национален флашмоб под надслов: “ Реализация в България – защо не“.

И изведнъж по всички телевизии се появиха хора, ръченици, посрещачи на млади хора по летищата, клипове на преуспели млади хора и прочее холивудски материали! Невероятно, но факт.

Ще бъда кратък, защото започва да ме е гнус. Нямам представа къде в открития Космос живее американската администрация на посолството, нито какъв е графикът им за посещение на планетата Земя, но подобни манипулации и похвати могат да вършат работа срещу задъханите от тичане от работа на друга – втора и трета работа американци, но няма да има никакъв ефект в България. Причината е, че в България е пълно с интелигентни души, макар и ограбени, а в САЩ живеят напълно ограбени във всякакъв смисъл граждани. Какво ви е казал Джеферсън и какво всъщност направихте с Америка, са неща толкова различни, колкото са различни земята и небето. И ако не го разбирате нямате никакъв шанс, нито с подкупни журналисти и политици, нито с биене на тенджери, на овехтялата тема за световна демокрация.

Българите няма да се върнат в България, докато се управлява от мафия. Сами знаете кой докара страната ни до това жалко положение! Обратното твърдение е глупост.

Никой не иска да си има работа с овластени мафиоти, защото те убиват човешки съдби. Буквално. Животът на човека за тях няма никаква стойност. Тук, в европейска България непрекъснато се разстрелват хора по улиците и това не е без усилията и подкрепата на недъгавата демократична машина. Знаете защо, нали!? Тази паразитна административна машина не решава проблемите на българите, а ги прави дълбоки, неразрешими и смъртоносни. До днес не сме видели друго отношение и е абсолютен факт, че изчезваме като нация бедни, ограбени и огорчени.

Николай Марков, Фейсбук