Българите скоро ще разберат, че овчедушието, характерно за националния ни манталитет, ще ни затрие демографски като население

Наблюдавам какво се случва в Асеновград, Смолян и Бяла…

В тези сравнително малки населени места, на българското „малцинство” му е дошло до гуша от беззаконието и съглашателското покровителство на политическата каста над циганите, а останалата България мълчи и гледа сеир.

Чунким проблемът не е общобългарски.

Както се казва, всеки за собствената си кожа. Ние българите сме велики в самоунижението си. Това е „генералната мерзост” на българския живот, както Владимир Свинтила преди години нарече обществено-политическата бездуховност, която ни държи в тази безконечна житейска мизерия. Да държиш нарочно една етническа група в бедност и безпросветност, за да купуваш гласовете им като плод-зеленчук, налага да й позволяваш да потъпква законите – да практикува педофилията като „етническа особеност”, да живее от придобивките на етническата престъпност и съдбата й да зависи от благоволението на циганските тартори и прикрити зад тях политици.

Жорж Волински, загинал в редакцията на “Шарли Ебдо” написа:

„Лудост е да се мисли, че обществото може да стане по-добро от хората, които живеят в него.”

Българите съвсем скоро ще разберат, че овчедушието, така характерно за националния ни манталитет, ще ни затрие демографски като население, защото ние отдавна не сме народ – единен в духа и мисията си. Тази национална катастрофа ще се случи преди да създадем гражданско общество, което да се противопостави на днешната политическа клептокрация, негодна да формулира и преследва национални идеали. Не мога да повярвам, че българите сме загубили срам и достойнство и не сме в състояние да защитим привилегията да бъдем хилядолетие на тази планета. Нека използваме всеки следващ случай и законови инструменти, да припознаем националните водачи, които имат честта и достойнството да се нарекат Българи.

Докато още има такива!

Както казваше Иван Динков: „Който гризе решетката, той остава жив.”

Коста Костов, Фейсбук