Българите умират от системно недохранване, а бежанците ги хранят със скъпа и качествена храна

Такова безобразие може да има само в България. Това е страната, която е членка на Европейския съюз, където родната байганьовска шуробаджанащина гордо се бие в гърдите, че е европейска и това е страната, където българите измират от системно недохранване, като в африканските страни.

В коя обаче европейска страна местното население е подложено на системно недохранване и измиране от глад, за сметка на някакви си пришълци, които са се появили да паразитстват?

Едва ли това го има в някоя нормална страна, а може да го бъде само в ненормална, като нашата.

За един ден в България умря цяло семейство и едно момченце от системно недохранване. В същото време българка работеща в бежанския лагер в Харманли разказва, че на бежанците им угаждат всичко и тяхното меню за храна е много богато, като един обикновен българин би дори им завидял.

Защо се получава така, че хрантутим някакви си талибани, а убиваме собствения си народ със системно недохранване. Защо също се получава и така, че ние с нашите пари, които даваме храним чужди паразити, а не помагаме на народа си? Що за идиотска политика е това? Дебили ли ни управляват?

Константин Петков, Бултаймс.бг