България е европейска държава и няма нужда да се бори за това

Голямата истина, скрита от очите на обикновения човек е, че всички искат Европа. Да, това е континент, който не може да бъде взет с ръка и отнесен някъде, но силата на влияние върху държавите, които го представляват е достатъчно за всеки световен играч. Старата Европа я желаят САЩ, Русия, Англия, целият арабски свят, целият африкански континент и не на последно място Китай. Как ви се струва?! Сърцето на човешката цивилизация е Европа и така ще си остане. Всички останали са фабриките, мините и работната сила на европейската културно-икономическа общност!

Ако не вярвате и искате да проверите думите ми, само трябва да се преместите извън Стария континент и да се огледате какво ви заобикаля. Единственото условие е да гледате с отворени очи. В САЩ и Китай ще бъдете превърнат за часове в машини за денонощен труд. В Африка и арабския свят ще бъдете изяден. В Русия ще се кръстите и изповядвате по три пъти на ден пред военизирано свещенство, докато ви убедят, че единствения начин да сте достоен човек е да воювате срещу врагове на отечеството някъде по света, а в Англия ще бъдете изглупял благоговеещ поданик до края на живота си.

И ако сте роден в европейска държава и Бог се е смилил над вас, независимо дали го разбирате или не, пазете Европа! Тя е стара, опитна и мощна сила, способна на неща, които не сте и сънували. България е европейска държава и няма нужда да се бори за това. Имаме наш проблем и лицата, които го създават са българи. Длъжни сме да се справим с тях, независимо от цената, която ще платим…

Николай Марков, Фейсбук