България е в ръцете на политическа мафия от 15 г. Същинска национална катастрофа и пълзяща автокрация

Как очаквате сикаджийската мутра, спусната с парашут, против вътрешните правила, на най-високия експертен пост в МВР, получила противозаконно генералски пагон с координираната и целенасочена помощ на агент Гоце и агент Сава, интегрирана в измислен нов политически проект произведен само от агенти на бишата ДС, да бъде истински държавник и независим политик!?

…че той още със сарайското си зачатие не е изваден от пепелта, за да бъде независим и да произвежда друго, освен държавни и други зависимости.

Това се гарантира с цяла технология – система от незаконно придобити документи, компрометиращи бъдещия измислен герой. Жертвата-палач знае правилата на играта и изпълнява предварително предначертан план, без никакво отклонение встрани.

И така! България е в ръцете на политическа мафия от 15 години. Тази мафия е напълно интегрирана в държавната и общинска власт и контролира целия политически и икономически спектър. Разполага с неограничена власт в държавата и в структури от подземията на държавата. На практика това е раково образование, което е подменило отвътре смисъла на държавността. Ракът убива не само хора, но и цели държави. В тази престъпна хватка няма невинни, затова казусът с излизане от това положение е твърде сложен и не може да се реализира от всеки срещнат на улицата човек. Смъртна хватка!

Това е реалното положение в държавата. Последствията ги виждате – същинска национална катастрофа и пълзяща автокрация. Бедност.

Някои казват, че само си пишем във фейсбук! Да предположим, че е така. Кой е другият вариант? Ново Септемврийско или Априлско въстание!? Последствията ги знаете – палачите са готови, ефект нула. Смяна на един с друг политик!? И това не става, защото политическият строй е един, зависим. Граждански бунт!? Това ще се използва в по-широк смисъл и ще се погубят много невинни души от всички етноси.

Какво е решението? Според мен трябва да е просто решение. Дори е добре да се знае от властта. Да знаят, че се търси такова. Но какво могат да направят бедните, освен да гонят вятъра, нали!? Ама той веднъж духне ли в правилната посока и в платната на българския кораб ще ни отнесе в далечни води и чудни светове. Там, където винаги сме били, защото ние сме Божии синове и дъщери, а не пълзящи земни твари, като много други народи.

И нека Бог ни изпрати неговия вятър, който да раздуе платната на нашата нова България! Ние сме напълно готови и ще свършим останалото….

Николай Марков, Фейсбук