България се напълни с американски военни бази, а ние даже си плащаме за тяхното толкова приятно присъствие!

ЗА КАКВО СЕ ПРАВЯТ ВОИНИТЕ?

Воините се правят с цел за завоюване на чужди територии, минерални ресурси, нефт, жажда за световно господство, за чужди земи заради нарастващата популация на населението, за пълно заличаване на вековни народи и култури с цел победителите да покажат своето превъзходство над загубилите войната!

Победителите убиват, съдят, бесят, изгарят победените, хвалят се с това, но тях никога не ги съдят, защото победителите не ги съдят …

Само през ВСВ война загинаха 52 милиона човешки същества! Хора – хомо сапиенс и защо?

Заради мераците на някои да са господари, а другите народи роби, заради интересите на едрите капиталисти, спечелили милиарди от производството на оръжия, бомби с които се избиват невинни хора, а те имат все по-големи печалби, плуват в лукс и изобщо не им пука за съдбата на милиони избити по света от техните оръжия и други далавери по време на война.

Къпят се в милиарди, в невиждан лукс, но никой не ги съди! Съдят победените!

Воините продължават и ще продължават.

САЩ под предлог, че изнасят цивилизована демокрация по цял свят успяха да унищожат Близкия изток, вековни, красиви държави с многовековна история и култура като Ирак, Либия, Сирия като най-брутално избиха лидерите им без съд и присъда…

Преди това първи използваха бомбандировки заедно с ингилизите за масови убийства над невинни граждани, дори и над българска земя!

Първи пуснаха най-страшното оръжие над два града в Япония …

Защо?

Защо избиха невинни хора, жени, деца, майки, бебета, старци?

За да поставят японците на колене ли?

Друг път!

За да покажат, че те са силните, те ще бъдат победители и света, целия свят ще принадлежи на тях и само на тях …

В днешно време всяка една експанзия на САЩ с цел уж да раздават справедливост и демокрация осигурява на 11-14 от 50 щата работни места за производство на нови оръжия за убиване на човешки същества и добиване на минерални ресурси!
Това никога няма да спре докато съществува световния военен хегемон САЩ …

В момента дрънкат оръжие и по границите на Русия, нашето Черно море е фрашкано с американски военни кораби, България се напълни с американски военни бази, а ние даже си плащаме за тяхното толкова приятно присъствие!

Не ви ли е срам, българи – наследници на Велика държава, велики владетели, царе, култура, писменост?

Мен ме е срам, срам ме е от вас от децата ми, внуците, родителите ми, близките, приятелите, любимата …

Срам ме е да гледам всичко това, да гледам как България е отново робска страна, как българите са навели срамно главички като агънца за заколение! Срам ме, а вас не ви ли е срам?

Само питам …

Оз.полк. Кирил Стаменов, Фейсбук