България се управлява от един идиот и още 240 послушни идиота в Парламента

Добро утро, драги зрители.

Спите ли?

Има една държава на света, която се казва България и тя се управлява от един идиот и още 240 послушни идиота в народното събрание.

Вярвате или Не, от вчера правителството в лицето на супер Идиота и една идиотка министърката на Енергетиката сме щели да подписваме нов договор с Русия за АЕЦ „Белене“?!

Сега преди да си помислите, че всичко което ще ви обяснят за това, че Русия вече са произвели два реактора, които надали идиотите да виждали си спомнете думите на идиотката и идиота за това как най – големият експерт в Енергетиката Делян Добрев спрял проекта АЕЦ“ Белене“

Спомнете си как „Ростатом“ ни осъдиха на Арбитраж и България плати 1.2 милиарда за Реактори, които били произведени, според Идиотите.

И не на последно място сега сме щели да плащаме и за консервирането им?!

Интересно, че единият реактор трябваше да е в България в началото на годината през март от Русия до тук, той се транспортира точно за 64 денонощия според Експерти но истински, но пък вече сме средата на октомври, но Реактора го няма.

Сигурно защото не сме платили да го завият…

И така драги зрители, спите ли?

Нямам нищо против това Русия да ни построи АЕЦ “ БЕЛЕНЕ“, нямам нищо против да се строи АЕЦ “ БЕЛЕНЕ“ знам също така, че и през 2013 г. дори Европа нямаше нищо против, въпреки приказките на баш Идиота, но имам много против да се харчат парите на данъкоплатците, да се теглят заеми в милиарди за да плащаме Идиотизма на нашите управляващи
.
А, Идиотизмите им вече ни струват почти 20 милиарда само в заеми. Така че пак ще попитам – Спите ли?

И сега задайте си въпроса:
– Кой от тези идиоти ще иска да се пребори Корупцията?!

Атанас Калев, Фейсбук