България се върна в годините на Османската империя

Какво свърши народното събрание за 30 години, ежедневно…

С две думи: голямо нищо…

Всеки издаден закон от тях е удар върху народа и държавата в полза на чужди политически и лични корпоративни интереси. Резултатът е една съсипана държава, без армия, с деморализирана полиция, управлявана, като селски чифлик от големеещи се селяндури, нямащи хабер от управление. Икономика, която в последните години най-вече се крепи от кражбата на фондове, престъпни схеми, рекет облечен във власт, приход от българи работещи в чужбина и законно ограбване на останалите е България.

Това са мафиоти, не „бизнесмени“!

Пет милиона българи зад граница и продължават да се увеличават.

Според управляващите всичко обаче е наред. Бележим големи успехи…. къде?

Първи в света по смъртност.
Най-ниски заплати.
Най-високи цени.
Най-голяма корупция и престъпност.
Най-бързо топящото се население.
…. и т.н. все такива „хубави“ неща.

За да могат шепа предатели и мафиоти да живеят върху гърба на народа ни. А, народът приема всичко това или с гръмки аплодисменти или със смирено мълчание.
Този народ знае, че е роб, но не издига глас да се защити. Върнахме се в годините на Османската империя. С малката разлика, че тогава ни управляваше Султан, а сега родни предатели олигарси.

Българският народ е обречен на заколение от своите господари и техните слуги. Страшното е, че за разлика от османското иго, днешното заколение е невидимо. То се извършва бавно, чрез анти-български закони, чрез търговията с живота на хората в здравеопазването, чрез отровни лекарства и лоши храни грижливо опаковани в луксозна опаковка, чрез контролирана мизерия на работещи и пенсионери. Да, султаните бяха по милостиви, директно ни колеха, без да ни представят това, като хуманна демокрация и илюзията, че сме свободни.

Ще завърша с мисълта на Апостола Левски:
„Сегашната деспотско-тиранска система да заменим с демократска република.“

Владислав Вълканов, Фейсбук